Tervetuloa opiskelemaan Savonlinnan aikuislukioon!

Savonlinnan aikuislukio

Savonlinnan aikuislukio tarjoaa monipuolista koulutusta aikuisille ja nuorille. Voit opiskella lukion oppimäärän, suorittaa ylioppilastutkinnon tai opiskella peruskouluopintoja. Aikuislukiossa voit myös korottaa arvosanoja tai täydentää tutkintoa ja kohentaa valmiuksiasi työelämään ja jatko-opintoihin.

Aikuislukiossa on mahdollisuus opiskella myös yksittäisiä aineita, esimerkiksi kieliä. Meillä on monipuolinen kielivalikoima. Tarjolla on suomen, englannin, ruotsin, espanjan, venäjän ja japanin kursseja, sekä alkeis- että jatkokursseja. Kurssit sopivat kaikille – myös harrastukseksi kieltä opiskeleville!

Jos et pääse lähitunneille, voit osallistua aikuislukion verkkokursseille.

Maahanmuuttajille on tarjolla suomen kielen alkeis-, perus- ja jatkokursseja sekä lukioon valmentava TUVA-koulutus.

Tutkintoon tähtäävä opiskelu Savonlinnan aikuislukiossa on opiskelijalle maksutonta. Aineopiskelijoiden kurssimaksu on 25€/kurssi tai 100€/lukuvuosi. Työttömät saavat kurssimaksuun 50% alennuksen.

ILMOITTAUTUMINEN AIKUISLUKIOON

Voit ilmoittautua aikuislukioon kotisivullamme savonlinnanaikuislukio.onedu.fi tai tulla käymään koululla virallisina uusien opiskelijoiden ilmoittautumispäivinä 15.8. – 16.8.2023 klo 15.00 – 18.00.

LUKUVUOSI 2023–2024

Lukuvuosi alkaa keskiviikkona 23.8. ja päättyy lauantaina 1.6. kevätjuhlaan. Työviikko on nelipäiväinen (ma–to). Jokaisella kurssilla on opetusta kahtena iltana viikossa. Oppitunnit ovat pääasiassa klo 14.00–19.50. Kesä- ja elokuussa voi opiskella verkkokursseilla.

Yhteystiedot

Savonlinnan aikuislukio, Kirkkokatu 1, Kanslian puh. 044 417 4596 aikuislukio@savonlinna.fi https://savonlinnanaikuislukio.onedu.fi

Savonlinnan aikuislukio