Kuukauden opiskelija: Iida Putkonen

Moi!
Nimeni on Iida Putkonen. Olen 21-vuotias ja asun täällä Savonlinnassa. Alun perin olen kotoisin Kiteeltä, mutta Savonlinnaan olen aina takaisin päätynyt, vaikka muutaman kerran olen jo poiskin muuttanut.
Vapaa-aikani kuluu muun muassa kavereitten näkemisen ja pelaamisen lomassa, lisäksi harrastan laulamista ja huonekasvien hengissäpitoa vaihtelevalla menestyksellä.
Aloitin lukio-opinnot ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Savonlinnan Taidelukiossa, mutta jätin opinnot kesken toisen opiskeluvuoden syksynä. Taikkarin jälkeen kokeilin vähän vaikka mitä ja vähän vaikka missä, mutta tulin siihen tulokseen, että kyllä sitä valkolakin hankkimista pitää vielä kerran lähteä koettamaan.
 Aikuislukio tuntui minulle luontevalta valinnalta, sillä minulle tänne oli paljon matalampi kynnys hakeutua kuin päivälukioon. On mukavaa, että muut opiskelijat ovat myös suurimmaksi osaksi aikuisia.
Koen oppimisen olevan huomattavasti sujuvampaa näin aikuisena. Tähän varmasti vaikuttaa  myös kurssien pienempi opiskelijamäärä. Opetukseen on helpompi keskittyä, kun luokkahuone ei ole täynnä häiriötekijöitä.
Suosittelen aikuislukiota jokaiselle, joka tahtoo kehittää itseään mukavassa sekä kannustavassa ympäristössä!

Savonlinnan aikuislukio