Kuukauden opiskelija: Olga Chalova

Olen Olga Chalova, 46-vuotias. Olen kotoisin Venäjältä ja olen nyt asunut 5 vuotta Suomessa. Olen töissä Tuote Oy:llä, jossa toimin elintarvikevalmistajana. Olen opiskellut suomea siitä asti, kun muutin Suomeen. Opiskelin suomea myös vähän Venäjällä, koska tiesin haluavani muuttaa joskus Suomeen. Tulin opiskelemaan suomea aikuislukioon, koska haluan oppia suomea vielä paremmin. Pidän opiskelusta aikuislukiossa, koska täällä on todella hyvä ja ystävällinen opettaja ja hyvähenkinen ja auttavainen ryhmä. 

Suomen kielessä helpointa on varmaankin sanasto ja vaikeinta sanojen taivutukset. Haluaisin osata puhua sujuvasti ja luontevasti suomea. Haluan puhua suomalaisten keskuudessa hyvin ja olla pelkäämättä sanoa jotain väärin. 

Voisin suositella kaikille opiskelua aikuislukiossa, koska täällä oikeasti oppii. 

Olga Chalova